ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για Κυπριακό και ΑΟΖ ενημέρωσε ο Πρέσβης της Κύπρου τον Βασιλιά της Νορβηγίας

Για Κυπριακό και ΑΟΖ ενημέρωσε ο Πρέσβης της Κύπρου τον Βασιλιά της Νορβηγίας

Για το Κυπριακό και τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ ενημέρωσε ο νέος Πρέσβης της Κύπρου στη Νορβηγία τον  Βασιλιά της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε επίσημη τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου 2018, στο Παλάτι του Όσλο, ο Σώτος Λιασίδης επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Βασιλιά της Νορβηγίας, Harald V, ως νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νορβηγία με έδρα τη Στοκχόλμη.

Σε ιδιαίτερη ακρόαση μετά την επίδοση των διαπιστευτηρίων ο νέος Πρέσβης της Δημοκρατίας διαβίβασε τους θερμούς και εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στον Νορβηγό Βασιλιά.

Ο Πρέσβης ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό καθώς και για την κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Ανταλλάχθηκαν ακόμη απόψεις για την οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή στην Κύπρο και τη Νορβηγία και συζητήθηκαν, επίσης, επίκαιρα θέματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Τέλος, ο Πρέσβης εξέφρασε την ετοιμότητά του για περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων Κύπρου–Νορβηγίας, της συνεργασίας στο πλαίσιο των Χρηματοδοτικών Κανονισμών του ΕΟΧ και της Νορβηγίας, καθώς και στον ΟΗΕ και σε άλλα διεθνή φόρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top