ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Καταζητείται 30χρονος- Πιθανόν να οπλοφορεί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Καταζητείται 30χρονος- Πιθανόν να οπλοφορεί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία Κύπρου για εντοπισμό 30χρονου καταζητούμενου.

Η Αστυνομία Κύπρου καταζητεί βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, το ΝΙΚΟ ΜΕΖΙΡΙΔΗ, 30 ετών, από τη Γεωργία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας, οπλοφορίας, απειλής χρήσης βίας και επίθεσης με πρόκληση σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκαν στην Πάφο, μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2018.

 Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στα τηλέφωνα 26-806026 και 26-806049, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE