ΥΠΟΙΚ: Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για εκποιήσεις

ΥΠΟΙΚ: Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για εκποιήσεις

Η Κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις που πρέπει προκειμένου να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, μιλώντας στο συνέδριο “Επενδύσεις και Χρηματοδότηση των Επενδύσεων: Η περίπτωση της Κύπρου”, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας.

Ο Υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε σε κινήσεις βελτίωσης του νομοθετικού πλαισίου για τις εκποιήσεις και την αφερεγγυότητα και είπε ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη και θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες τις εισηγήσεις της στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και την Κομισιόν.

Ο Υπουργός τόνισε τη σημασία της επενδυτικής δραστηριότητα για την επανεκκίνηση και την ανάκαμψη της οικονομίας και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να τονώσει την εμπιστοσύνη ντόπιων και ξένων επιχειρηματιών, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.