Εποχή… Ηρόδοτου Μιλτιάδους στην ΕΑΚ (το νέο Δ/Σ)

Εποχή… Ηρόδοτου Μιλτιάδους στην ΕΑΚ (το νέο Δ/Σ)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (01/06) η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ, η οποία ήταν και Εκλογική.

Μετά από 17 χρόνια στην Προεδρία, έφτασε η στιγμή της αποχώρησης για τον Παναγιώτη Φελλούκα με τον Ηρόδοτο Μιλτιάδους να είναι ο διάδοχος, αφού δεν υπήρξε άλλος ανθυποψήφιος.

Η ανάληψη της προεδρίας από τον Ηρόδοτο επικυρώθηκε στην αποψινή Συνέλευση ενώ μαζί με τον Φελλούκα αποχώρησαν και τα περισσότερα μέλη του Δ/Σ, με τις θέσεις τους να τις παίρνουν νεότεροι συνάδελφοι.

Το νέο Δ/Σ

Από τους 10 που έβαλαν υποψηφιότητα για το νέο Δ/Σ, εκλεχθήκαν οι ακόλουθοι 7:

Γρηγόρης Γεωργίου, Κώστας Καλλής, Αντρέας Μαύρος, Μικαέλο Παπαδάκης,Κωνσταντίνος Σκαμπύλης, Γιώργος Τσαβέλλας και Μάριος Χατζηστυλλής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE