Επιχείρηση «σκούπα» στην Ομόνοια! Τέλος άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές…

Επιχείρηση «σκούπα» στην Ομόνοια! Τέλος άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές…

Με γρήγορους ρυθμούς φαίνεται ότι άρχισε να κινείται ο προγραμματισμός στην Ομόνοια…

Μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον Ανδρέα Παναγιώτου, οι «πράσινοι» με νέα ανακοίνωση τους έκαναν γνωστή την αποδέσμευση άλλων τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκρκιμένα των Γούιλιαμ Σοάρες, Θεόφιλους Σόλομον και Νικάντρο Μπρέεβελντ.

Η ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως ο Τεχνικός Διευθυντής, Άχνελ Γκόμεθ, μετά από αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αποφάσισε να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Γουίλιαμ Σοάρες και Νικάντρο Μπρέβελντ, όπως και να μην εξασκηθεί το δικαίωμα του Συλλόγου για απόκτηση των δικαιωμάτων του Θεόφιλους Σόλομον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Διαβάστε κι αυτό:Τέλος ακόμη ένας από την Ομόνοια με ΑΠΟΦΑΣΗ Γκόμεθ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.