Αθηνά-Δώρος: Πού κρύβεται το ερωτευμένο ζευγαράκι – Το «story» που τους «πρόδωσε»! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αθηνά-Δώρος: Πού κρύβεται το ερωτευμένο ζευγαράκι – Το «story» που τους «πρόδωσε»! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Που νυχτοπερπατεί το αγαπημένο ζευγαράκι του Power Of Love;

 

Μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι της αγάπης, ο Δώρος Παναγίδης και η αγαπημένη του Αθηνά Χρυσαντίδου, πέρασαν ένα σύντομο χρονικό διάστημα μαζί στην Κύπρο, ενώ στη συνέχεια «χώρισαν» για λίγο οι δρόμοι τους έως την «επανένωσή» τους.

Με ένα story στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης 07/06, «πρόδωσαν» το που βρίσκονται.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά «ανέβασε» στο Instagram της μια φωτογραφία που παρουσιάζει τον φωταγωγημένο Παρθενώνα με φόντο τον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας και πιο κάτω ένα τραπέζι με ένα ποτήρι λευκό κρασί!

Την φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Κοιτώντας την Θέα, το κρασάκι μου και δίπλα ο άντρας μου» κάνοντας «tag» τον Δώρο.

Έτσι το ερωτευμένο ζευγαράκι, γνωστοποίησε το που βρίσκεται και πως είναι μαζί και καλά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE