Κλειστός ο δρόμος Προδρόμου – Πεδουλά

Κλειστός ο δρόμος Προδρόμου – Πεδουλά

 Λόγω  του φεστιβάλ κερασιού που γίνεται στον Πεδουλά, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για διευκόλυνση του κοινού και αποφυγή ταλαιπωριών, ο δρόμος Προδρόμου – Πεδουλά, με κατεύθυνση τον Πεδουλά έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Επίσης, έγινε μονοδρόμηση του δρόμου Καλοπαναγιώτη – Μουτουλλά – Πεδουλά με κατεύθυνση τον Πεδουλά. Όλοι όσοι βρίσκονται στην περιοχή του Πεδουλά και επιθυμούν να μεταβούν σε άλλες περιοχές, προτρέπονται να χρησιμοποιούν το δρόμο Πεδουλά με κατεύθυνση τον Πρόδρομο.

* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE