Κύπριος ποδοσφαιριστής για διακοπές στη Μαγιόρκα με την καλλονή σύντροφό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος ποδοσφαιριστής για διακοπές στη Μαγιόρκα με την καλλονή σύντροφό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον καυτό ήλιο της Μαγιόρκας επέλεξαν να απολαύσουν ο 25χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του.


Ο λόγος για τον διεθνή Κύπριο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Θαλασσίτη και την σύντροφο του Megan McKenna, οι οποίοι βρίσκονται για διακοπές στην μαγευτική Μαγιόρκα.

Ο 25χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής, έγινε γνωστός με την πρόσφατη συμμετοχή του στο βρετανικό ριάλιτι «Love Island».

Πέραν τούτου ο γεννημένος στην Αγγλία, διεθνής ποδοσφαιριστής, συμμετείχε με τις ομάδες U19 και U21 της Κύπρου, ενώ «χτύπησε» και την πόρτα της Εθνικής Ανδρών Κύπρου.

Μάλιστα το 2014 ο προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου, είχε μεταβεί στην Αγγλία για να παρακολουθήσει από κοντά τον 20χρονο τότε χαρισματικό επιθετικό.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE