ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συμφωνία Ανόρθωσης-Μαμουκα για το συμβόλαιο Κατσαράβα που δείχνει… πολλά

Η συμφωνία Ανόρθωσης-Μαμουκα για το συμβόλαιο Κατσαράβα που δείχνει… πολλά

Μετά το Νικόλα Εγγλέζου, ο Νίκα Κατσαράβα έγινε ο δεύτερος παίκτης που θα φοράει την φανέλα της Ανόρθωσης τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά την τελευταία μεταγραφή της «Κυρίας» και συγκεκριμένα αυτή του Νίκα Κατσαράβα, για να ολοκληρωθεί το DEAL μεταξύ των δύο πλευρών ο σύλλογος της Αμμοχώστου έβγαλε από τα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό.

Η κίνηση αυτή από τους ανθρώπους του Βαρωσιώτικου συλλόγου δείχνει το πόσο εμπιστεύονται αλλά και το πόσο στηρίζονται στις δυνατότητες που έχει ως ποδοσφαιριστής ο Γεωργιανός επιθετικός.

Πάντως η Ανόρθωση, δεν είναι η μόνη που πιστεύει στο Νίκα Κατσαράβα, καθώς και η κίνηση του μάνατζερ του παίκτη,που ακούει στο όνομα Μάμουκα και το γεγονός ότι ζήτησε να μπει ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή φανερώνει και είναι ένα δείγμα εμπιστοσύνης προς τον ποδοσφαιριστή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο μάνατζερ του Νίκα Κατσαράβα στις διαπραγματεύσεις που είχαν οι δύο πλευρές, ζήτησε ο ίδιος από την «Κυρία» όπως μπει ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή η οποία μάλιστα αγγίζει το 1εκ.ευρώ και είναι αρκετά μεγάλη για τα Κυπριακά δεδομένα.

Ο όρος αυτός φυσικά έγινε αποδεκτός από την Ανόρθωση και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με το Νίκα Κατσαράβα να αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τέλος να σημειώσουμε ότι η κίνηση αυτή κι από τις δύο πλευρές είναι ένα δείγμα το πόσο πιστεύουν στις δυνατότητες και το τι μπορεί να προσφέρει ο Γεωργιανό ποδοσφαιριστής στον σύλλογο της Αμμοχώστου.

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top