«Είναι ο Συνεργατισμός η Λαϊκή Νο2;»

«Είναι ο Συνεργατισμός η Λαϊκή Νο2;»

Αν οδηγούμαστε σε μια νέα Λαϊκή διερωτάται το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

 

Αυτούσια η γραπτή ανακοίνωση του Κινήματος: 
 

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη ξεκίνησε την πρώτη της θητεία με το "δεσμεύομαι ότι δεν θα υπάρξει κούρεμα καταθέσεων" το 2013 και με την προεκλογική εξαγγελία ότι είχε σχέδιο για την αποφυγή του κουρέματος, σωτήρια της Λαϊκής Τράπεζας και έξοδο από την κρίση. Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE