ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στροφή σε Γκερέρο από τους πρωταθλητές – Έμεινε ελεύθερος ο Ισπανός επιθετικός

Στροφή σε Γκερέρο από τους πρωταθλητές – Έμεινε ελεύθερος ο Ισπανός επιθετικός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό της Λεγκανές, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος έχει πάρει προβάδισμα για την θέση του επιθετικού.

Μπορεί το όνομα του να έπαιξε έντονα τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι η ομάδα που ασχολείται πιο έντονα με την υπόθεση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός της Λεγκανές δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ισπανικό σύλλογο και βρίσκεται στο προσκήνιο με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι καλοβλέπουν την περίπτωση του.

 
Ο Γκερέρο, ο οποίος φέτος είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 22 εμφανίσεις στην Primera Division με τα χρώματα της Λεγκανές ψάχνει για το επόμενο βήμα της καριέρας του και ο Ολυμπιακός δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αφού στο πρόσωπο του βλέπει μία αξιοπρεπή και σχετικά οικονομική λύση.
 

Ο 27χρονος επιθετικός ουσιαστικά έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ομάδες, αφού είχε 16 γκολ σε 89 συμμετοχές με την φανέλα της Χιχόν από το 2012 ως το 2016, ενώ την τελευταία διετία είχε 9 τέρματα σε 53 εμφανίσεις με την Λεγκανές στην Primera Division.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top