Τα…δεμένα χέρια του

Τα…δεμένα χέρια του

Με δεμένα τα χέρια πορεύεται ο Νίκος Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό.

Όχι μόνο επειδή η κάνουλα της “Pan Asia” δεν έχει ακόμα ανοίξει στην ομάδα του «τριφυλλιού», αλλά κυρίως επειδή οι «πράσινοι» έχουν τους γνωστούς περιορισμούς (για μεταγραφές και ανανεώσεις) λόγω μη αδειοδότησης.

Αποτέλεσμα;…

Ο νέος τεχνικός διευθυντής να «σκανάρει» ακόμα και περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι σε κάποιες άλλες εποχές δεν θα περνούσαν ούτε για…πλάκα από τον Παναθηναϊκό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE