Τουρκία: 'Νέες κατακτήσεις με γεωτρύπανο 'Πορθητής'

Τουρκία: 'Νέες κατακτήσεις με γεωτρύπανο 'Πορθητής'

“Βγήκαμε στις θάλασσες πια, του δώσαμε το όνομα ‘Πορθητής’ και περιμένουμε νέες κατακτήσεις στη θάλασσα”, δήλωσε ο Τούρκος Yφυπουργός Eνέργειας, Φατίχ Ντονμέζ.

Σε δηλώσεις του για τα ενεργειακά προγράμματα της Τουρκίας, ο Τούρκος Υφυπουργός είπε: “πρώτα ο Αλλάχ, ελπίζουμε να κάνουμε την πρώτη γεώτρηση στη Μεσόγειο. Μέχρι σήμερα έχουμε εξετάσει όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας από τις σεισμικές έρευνες. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την πρώτη μας γεώτρηση στο μέρος που φαίνεται πιο πρόσφορο”.

Πρόσθεσε δε ότι "θα την πραγματοποιήσουμε με το δικό μας πλοίο μας και με το δικό μας προσωπικό κατά μεγάλο ποσοστό. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε δύο γεωτρήσεις το χρόνο".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE