Υπερψηφίστηκε με 154 ψήφους το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή των Ελλήνων

Υπερψηφίστηκε με 154 ψήφους το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή των Ελλήνων

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης.

Σε σύνολο 298 παρόντων βουλευτών, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου, στην ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει το ΚΚΕ, τάχθηκαν 154 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ 144 βουλευτές από την αντιπολίτευση ψήφισαν όχι.

Στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ παρόντες ήταν 292 βουλευτές και υπερψηφίστηκε από τους 154 βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, ενώ καταψηφίστηκε από 138 βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Την τροπολογία καταψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ενώ την υπερψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE