ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία

Νεκρός εντοπίστηκε να επιπλέει άνδρας στη θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 17:10 το απόγευμα της Πέμπτης 14/06, να επιπλέει αναίσθητος στη θάλασσα.

Άμεσα ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως μας ανέφερε η Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Saint Raphael στη Λεμεσό.

Μέχρι στιγμής η ταυτότητα και τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα παραμένουν άγνωστα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα γύρω στα 65.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE