ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε περιβόλια -  Τα αίτια της φωτιάς

ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε περιβόλια -  Τα αίτια της φωτιάς

Ζημιές σε περιβόλια και συστήματα άρδευσης από πυρκαγιά στην Αχέλεια.

Πυρκαγιά που εξερράγη το απόγευμα της Πέμπτης 14/06 σε αγροτική περιοχή του χωριού Αχέλεια, κοντά στο αεροδρόμιο Πάφου, προκάλεσε ζημιές σε περιβόλια και συστήματα άρδευσης.

Η φωτιά κατέκαυσε συνολικά δυο δεκάρια καλυμμένα με δέντρα και άγρια βλάστηση. 

Καταστράφηκαν επίσης αρκετά μέτρα πλαστικών σωλήνων άρδευσης.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν μέλη του κεντρικού σταθμού Πάφου που ενισχύθηκαν και από μικρότερους περιφερειακούς σταθμούς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία ερευνούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς αλλά είναι βέβαιο ότι πρόκειται για ανθρώπινη αμέλεια. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE