Αφιερωμένο στο Μουντιάλ 2018 το doodle της Google

Αφιερωμένο στο Μουντιάλ 2018 το doodle της Google

Αφιερωμένο στον πρώτο όμιλο του Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη Ρωσία, είναι το σημερινό doodle της Google.

Δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο παρακολούθησαν την Πέμπτη (14/06) τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης, με τον Άγγλο τραγουδιστή Ρόμπι Ουίλιαμς και την Ρωσίδα σοπράνο Αΐντα Γκαριφουλίνα να πραγματοποιούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Με το σημερινό doodle, η Google ενημερώνει τους χρήστες για τους αγώνες, για όλες τις ειδήσεις που αφορούν στο Μουντιάλ, για τους παίκτες που λαμβάνουν μέρος και για τη βαθμολογία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE