Αφιερωμένο στο Μουντιάλ 2018 το doodle της Google

Αφιερωμένο στο Μουντιάλ 2018 το doodle της Google

Αφιερωμένο στον πρώτο όμιλο του Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη Ρωσία, είναι το σημερινό doodle της Google.

Δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο παρακολούθησαν την Πέμπτη (14/06) τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης, με τον Άγγλο τραγουδιστή Ρόμπι Ουίλιαμς και την Ρωσίδα σοπράνο Αΐντα Γκαριφουλίνα να πραγματοποιούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Με το σημερινό doodle, η Google ενημερώνει τους χρήστες για τους αγώνες, για όλες τις ειδήσεις που αφορούν στο Μουντιάλ, για τους παίκτες που λαμβάνουν μέρος και για τη βαθμολογία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE