Γκολάρα ο Ντιέγκο Κόστα, «φωνάζουν» για φάουλ οι Πορτογάλοι! (vid)

Γκολάρα ο Ντιέγκο Κόστα, «φωνάζουν» για φάουλ οι Πορτογάλοι! (vid)

Ο Ντιέγκο Κόστα… χόρεψε την άμυνα της Πορτογαλίας και στο 24ο λεπτό με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ισπανούς, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να «φωνάζει» για φάουλ στον Πέπε.

Ο 30χρονος επιθετικός της Ισπανίας έφερε στην ισοπαλία το ματς στο 24΄, όμως στην αρχή της φάσης φαίνεται να χτυπάει τον Πέπε, ο οποίος έπεσε και λίγο… θεαματικά στο χορτάρι.

Ο διαιτητής Ρόκι, ωστόσο, αφότου συμβουλεύτηκε το VAR, αποφάσισε πως το γκολ του Ντιέγκο Κόστα ήταν κανονικό και το 1-1 παρέμεινε.

Δείτε παρακάτω τη φάση:

 

Πηγή: www.sdna.gr 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE