Γκολάρα ο Ντιέγκο Κόστα, «φωνάζουν» για φάουλ οι Πορτογάλοι! (vid)

Γκολάρα ο Ντιέγκο Κόστα, «φωνάζουν» για φάουλ οι Πορτογάλοι! (vid)

Ο Ντιέγκο Κόστα… χόρεψε την άμυνα της Πορτογαλίας και στο 24ο λεπτό με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ισπανούς, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να «φωνάζει» για φάουλ στον Πέπε.

Ο 30χρονος επιθετικός της Ισπανίας έφερε στην ισοπαλία το ματς στο 24΄, όμως στην αρχή της φάσης φαίνεται να χτυπάει τον Πέπε, ο οποίος έπεσε και λίγο… θεαματικά στο χορτάρι.

Ο διαιτητής Ρόκι, ωστόσο, αφότου συμβουλεύτηκε το VAR, αποφάσισε πως το γκολ του Ντιέγκο Κόστα ήταν κανονικό και το 1-1 παρέμεινε.

Δείτε παρακάτω τη φάση:

 

Πηγή: www.sdna.gr 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE