Γιλντιρίμ: Ενάντια στο πνεύμα της στρατηγικής συνεργασίας το πάγωμα πώλησης F35

Γιλντιρίμ: Ενάντια στο πνεύμα της στρατηγικής συνεργασίας το πάγωμα πώλησης F35

Ενάντια στο πνεύμα της στρατηγικής συνεργασίας η απόφαση της Αμερικανικής Γερουσίας να παγώσει την πώληση των F35 στην Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Σε ομιλία του στη Σμύρνη ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι “η απόφαση είναι μια ατυχής εξέλιξη. Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που δεν έχει εναλλακτική. Αυτές οι προσπάθειες προκαλούν λύπη, είναι ενάντια στο πνεύμα της στρατηγικής συνεργασίας”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE