ΒΟΜΒΑ: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Νεϊμάρ!

ΒΟΜΒΑ: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Νεϊμάρ!

Να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο φέρεται να ζήτησε σε επικοινωνία που είχε με τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ο Νεϊμάρ.

Στον «αέρα» παραμένει το μέλλον του Νεϊμάρ όσον αφορά την νέα αγωνιστική περίοδο, ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Chiringuito ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φέρεται να μίλησε με τον Αλ- Κελαϊφί όπου και του έκανε γνωστή την επιθυμία του να φύγει από την Παρί καθώς δεν νιώθει καλά.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί τότε ανοίγει ο δρόμος για την Ρεάλ, η οποία καραδοκεί για να κάνει δικό της τον παίκτη τον οποίο και έχει προσεγγίσει από το διάστημα που αυτός βρισκόταν στην Βραζιλία και έκανε την αποθεραπεία του.

Ωστόσο, οι όποιες εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του Νεϊμάρ αναμένεται να υπάρξουν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και των υποχρεώσεων που έχει με την «σελεσάο».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE