LIFESTYLE

Το νέο μουσικό ραδιόφωνο της Κύπρου είναι γεγονός

Το νέο μουσικό ραδιόφωνο της Κύπρου είναι γεγονός

Το νέο μουσικό ραδιόφωνο της Κύπρου είναι γεγονός…

20 Ιουνίου και ο ''δίεση'', ο οποίος έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην Ελλάδα, εκπέμπει και στην Κύπρο μέσα από τη συχνότητα 101.1 fm, προσφέροντας στους απαιτητικούς ακροατές μια ξεχωριστή ραδιοφωνική συνταγή.

Με πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές μας ραδιοφωνικές συνήθειες αλλά πάντα με την γνώση και την εμπειρία των καλύτερων Ελλήνων και Κυπρίων Play List Makers του είδους, ο δίεση 101.1 έρχεται να καλύψει ένα ραδιοφωνικό κενό.

Διατηρεί με συνέπεια το στίγμα και το μουσικό του προφίλ. Το ρεπερτόριο του κινείται σταθερά στο χώρο της ελληνικής και ξένης ποιοτικής και έντεχνης μουσικής.

Ο λόγος των παραγωγών, λιτός και περιεκτικός, περιλαμβάνει τόσο τον σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας όσο και αναφορές στα πολιτιστικά δρώμενα και όχι μόνο.

Ο Μιχάλης Σπύρου τα κατάφερε κι έκλεισε το deal! Και βέβαια πρόκειται για επιτυχία, καθώς ο διευθυντής του παλιού πλέον 101,1 βλέπει μπροστά και τις ανάγκες της αγοράς για έναν ποιοτικό μουσικό σταθμό κι απευθύνθηκε εκεί που έπρεπε: στον δίεση!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top