ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για 'αέριο γέλιου'

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για 'αέριο γέλιου'

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν τα ξημερώματα σήμερα, 22χρονο να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 00.35 σε περιοχή της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή του μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 44 αχρησιμοποίητες αμπούλες και 36 άδεια μπαλόνια.  

Ο 22χρονος είχε θεαθεί προηγουμένως να πωλεί σε τουρίστα μπαλόνι το οποίο περιείχε το συγκεκριμένο αέρio.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ο οποίος διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE