ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για 'αέριο γέλιου'

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για 'αέριο γέλιου'

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν τα ξημερώματα σήμερα, 22χρονο να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 00.35 σε περιοχή της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή του μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 44 αχρησιμοποίητες αμπούλες και 36 άδεια μπαλόνια.  

Ο 22χρονος είχε θεαθεί προηγουμένως να πωλεί σε τουρίστα μπαλόνι το οποίο περιείχε το συγκεκριμένο αέρio.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ο οποίος διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE