ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για 'αέριο γέλιου'

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για 'αέριο γέλιου'

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν τα ξημερώματα σήμερα, 22χρονο να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 00.35 σε περιοχή της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή του μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 44 αχρησιμοποίητες αμπούλες και 36 άδεια μπαλόνια.  

Ο 22χρονος είχε θεαθεί προηγουμένως να πωλεί σε τουρίστα μπαλόνι το οποίο περιείχε το συγκεκριμένο αέρio.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ο οποίος διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE