ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

Ολοσχερώς καταστράφηκε όχημα το οποίο ανήκει σε 46χρονη και οδηγείται από 25χρονο, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/6).

Συγκεκριμένα, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα και ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε στο σημείο και κατέσβησε την πυρκαγιά.

Το όχημα, αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή Αγίου Συλά στην Λεμεσό, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE