ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

Ολοσχερώς καταστράφηκε όχημα το οποίο ανήκει σε 46χρονη και οδηγείται από 25χρονο, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/6).

Συγκεκριμένα, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα και ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε στο σημείο και κατέσβησε την πυρκαγιά.

Το όχημα, αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή Αγίου Συλά στην Λεμεσό, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».