ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

Ολοσχερώς καταστράφηκε όχημα το οποίο ανήκει σε 46χρονη και οδηγείται από 25χρονο, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/6).

Συγκεκριμένα, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα και ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε στο σημείο και κατέσβησε την πυρκαγιά.

Το όχημα, αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή Αγίου Συλά στην Λεμεσό, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE