ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

Ολοσχερώς καταστράφηκε όχημα το οποίο ανήκει σε 46χρονη και οδηγείται από 25χρονο, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/6).

Συγκεκριμένα, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα και ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε στο σημείο και κατέσβησε την πυρκαγιά.

Το όχημα, αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή Αγίου Συλά στην Λεμεσό, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE