ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε το όχημα 46χρονης – Οδηγείτο από τον γιο της

Ολοσχερώς καταστράφηκε όχημα το οποίο ανήκει σε 46χρονη και οδηγείται από 25χρονο, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/6).

Συγκεκριμένα, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα και ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε στο σημείο και κατέσβησε την πυρκαγιά.

Το όχημα, αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή Αγίου Συλά στην Λεμεσό, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE