ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία οδηγών στον αυτοκινητόδρομο – Γεμάτες και οι τρεις λωρίδες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία οδηγών στον αυτοκινητόδρομο – Γεμάτες και οι τρεις λωρίδες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22/06, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, λόγω οδικών έργων.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, πλησίον της Αλάμπρας διεξάγονται οδικά έργα εντός του οδοστρώματος, το βράδυ της Παρασκευής 22/06.

Οδικά έργα τα οποία πραγματοποιήθηκαν και το βράδυ της Πέμπτης 21/06.

Οι οδηγοί όμως που έτυχε να περάσουν από το σημείο, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πυκνή τροχαία κίνηση, που είχε ως αποτέλεσμα τα οχήματα να πηγαίνουν «σημειωτόν».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι τρεις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου, μετά το ΓΣΠ, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, είναι γεμάτες από οχήματα που κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect