Ενδεκάδα… Β’ Ημιχρόνου και ακόμη ένα ανεπίσημο ντεμπούτο

Ενδεκάδα… Β’ Ημιχρόνου και ακόμη ένα ανεπίσημο ντεμπούτο

Με αλλαγμένη ολόκληρη την ενδεκάδα του αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο του φιλικό με την Άρκα στην Πολωνία.

Δείτε τις επιλογές του πρώτου ημιχρόνου ΕΔΩ!

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θέλησε να δώσει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές στο πρώτο φιλικό της ομάδας του.

Να σημειώσουμε ότι ο Πορτογάλος κόουτς στο παιχνίδι έριξε και τον Καζού, ο οποίος κάνει κι αυτός με την σειρά του ανεπίσημο ντεμπούτο με την «γαλαζοκίτρινη» φανέλα.

Μετά τον Νατέλ και Ταβάρες άλλος ένας παίκτης παίρνει γεύση από ΑΠΟΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.