Ομόνοια: Ούτε Λαβόρδε, ούτε Αίλτον! Αυτή θα είναι κίνηση – μπαμ από Παπασταύρου-Γκόμεθ

Ομόνοια: Ούτε Λαβόρδε, ούτε Αίλτον! Αυτή θα είναι κίνηση – μπαμ από Παπασταύρου-Γκόμεθ

Το μεγάλο στοίχημα για τον επενδυτή της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου και τον τεχνικό διευθυντή, Άνχελ Γκόμεθ δεν πρέπει να είναι οι μεταγραφές… αεροδρομίου αλλά η σωστή οργάνωση και στελέχωση όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν παρελάσει από το ρεπορτάζ της Ομόνοιας δεκάδες ονόματα υποψήφιων μεταγραφών με αυτά των Ρικάρντο Λαβόρδε και Αίλτον να κάνουν… κλικ καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Παπασταύρου θέλει μια κίνηση που να προκαλέσει αίσθηση.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE