Ιντζέ: Να μην εγκαταλειφθούν οι κάλπες- Ερντογάν: Eίναι νωρίς να πv κάτι

Ιντζέ: Να μην εγκαταλειφθούν οι κάλπες-  Ερντογάν: Eίναι νωρίς να πv κάτι

Έκκληση μπροστά από το Ανώτατο Συμβούλιο Εκλογών απηύθυνε ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μουχαρρέμ Ιντζέ καλώντας τους εκπροσώπους του στις κάλπες να μην εγκαταλείψουν τις κάλπες.

“Είναι νωρίς για να πω κάτι, είμαστε καλά”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος έξω από το σπίτι του αναχωρώντας για το γραφείο του στα Θεραπειά όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.

Θυμίζουμε ότι οι κάλπες έκλεισαν στην Τουρκία στις 17.00 και άρχισε ήδη η καταμέτρηση, ωστόσο στην πόλη Ερζουρούμ τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένοπλη διαμάχη σε εκλογικό κέντρο.

Νεκρός και ο επαρχιακός πρόεδρος του Καλού Κόμματος Μεχμέτ Ντουρμάζ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE