Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της Ήβης Αδάμου

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της Ήβης Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια υπέροχη φωτογραφία του κοριτσιού της. 

Με ένα υπέροχο παιδικό ολόσωμο με πεταλουδίτσες και καλτσούλες που είναι μεγάλες της ποζάρει στον φωτογραφικό φακό η μόλις λίγων ημερών κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη.

Σχετικό άρθρο: Ήβη Αδάμου – Οκτώ μέρες μετά την γέννα – Kοντό μπλουζάκι και κορμί λαμπάδα - VIDEO

Δείτε την ανάρτηση της Ήβης και το σχόλιό της "my view". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE