ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παιχνίδι» και με… Λαβόρδε!

«Παιχνίδι» και με… Λαβόρδε!

Ο Αντρέας Παντελή στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού απέδειξε το πόσο καλός διαπραγματευτής είναι τόσο με την περίπτωση του Νίκα Κατσαράβα, όσο και με αυτή του Μίχαλ Ντουρίς.

Ο ισχυρός άνδρα της «Κυρίας» κατάφερε με τη διαπραγματευτική του ικανότητα να «κλείσει» δύο πάρα πολύ σημαντικά κεφάλαια στον Βαρωσιώτικο σύλλογο με επιτυχία και συγκεκριμένα δύο παίκτες που όλοι περιμένουν ότι τη νέα χρονιά θα προσδώσουν τα μέγιστα και θα βοηθήσουν την Ανόρθωση να επιτύχει τους στόχους του.

Τώρα στην «ακίδα» των ανθρώπων της «Κυρίας» είναι η περίπτωση του Ρικάρντο Λαβόρδε. Ο ποδοσφαιριστής έχει ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του και ζήτησε χρόνο να σκεφτεί για την επόμενη του κίνηση κάτι που δείχνει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ανόρθωση.

Οι φίλοι του Βαρωσιώτικου συλλόγου πάντως θα περιμένουν από τον Ανδρέα Παντελή να βάλει και πάλι μπρος όλα του τα διαπραγματευτικά μέσα, έτσι ώστε να πείσει τον Λαβόρδε να επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να φορέσει τη φανέλα με τον Φοίνικα.

Πάντως, ο Πρόεδρος των «μπλε» της Αμμοχώστου έδειξε ότι έχει δυνατές επιτυχίες στο μεταγραφικό κομμάτι (βλ. Κατσαράβα και Ντουρίς) και όλοι ευελπιστούν ότι στο τέλος θα τα καταφέρει και με τον Κολομβιανό άσο, κάνοντας την επιθυμία των Ανορθωσιατών πραγματικότητα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χτυπάει» 40άρια ο υδράργυρος - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει

Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Μετέτρεψαν υποστατικό σε χώρο για τζόγο - Κατασχέθηκαν παιγνιομηχανές

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top