ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Τα βρήκαν όλα στη γιάφκα του 36χρονου - Κρατείται από τις γερμανικές αρχές

ΠΑΦΟΣ: Τα βρήκαν όλα στη γιάφκα του 36χρονου - Κρατείται από τις γερμανικές αρχές

Μεγάλος αριθμός τεκμηρίων εντοπίστηκε στο διαμέρισμα που ενοικίαζε στην Πάφο 36χρονος Γερμανός που κρατείται από τις γερμανικές αρχές.

Δέκα διαβατήρια διαφόρων χωρών, εβδομήντα ένα κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, αριθμός νομισμάτων και πλάκες μπρούντζου εντός χρηματοκιβωτίου, ηλεκτρικές συσκευές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, συσκευή εκτύπωσης πιστωτικών καρτών, επτά φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αριθμός εξωτερικών σκληρών δίσκων για φύλαξη ηλεκτρονικών δεδομένων, usb, κάρτες μνήμης και μια ιπτάμενη κάμερα εντόπισαν, μεταξύ άλλων, οι ανακριτικές αρχές μετά την ολοκλήρωση έρευνας σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έρευνα  άρχισε στις 26 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (27/6) σε διαμέρισμα που ενοικίαζε 36χρονος Γερμανός, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται από τις γερμανικές αρχές, και ο οποίος είχε αναχωρήσει από την Κύπρο από τον Μάρτιο .

Η σύλληψη του 36χρονου αφορά υπόθεση πλαστογραφίας τραπεζικών καρτών. Αυτός είχε στην κατοχή του λογαριασμό στον οποίο αναγραφόταν κυπριακή διεύθυνση. 

Στη διήμερη έρευνα συμμετείχαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και μέλη του δικανικού εργαστηρίου ηλεκτρονικών δεδομένων του Αρχηγείου Αστυνομίας.
  
Οι γερμανικές αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη του Γερμανού, κατόχου βελγικού διαβατηρίου, ηλικίας 36 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε λογαριασμός ηλεκτρισμού, στο όνομα άλλου προσώπου, με διεύθυνση διαμερίσματος που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο.

Οι γερμανικές αρχές ζήτησαν να γίνει έλεγχος του συγκεκριμένου διαμερίσματος προκειμένου να διαφανεί κατά πόσο έχει σχέση με τον συλληφθέντα.

Έπειτα από έλεγχο εντοπίστηκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος η οποία ανέφερε πως ο ένοικος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν με δικαστικό ένταλμα σε έρευνα του διαμερίσματος στην παρουσία της ιδιοκτήτριας αλλά και του κοινοτάρχη της περιοχής.

Όλα τα τεκμήρια που ανευρέθηκαν  παραλήφθηκαν και θα τύχουν επιστημονικής εξέτασης.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top