ΕΛΛΑΔΑ: Επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για τη διάσωση 28 ατόμων από πλημμύρες στα Νέα Βρασνά και τον Σταυρό

ΕΛΛΑΔΑ: Επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για τη διάσωση 28 ατόμων από πλημμύρες στα Νέα Βρασνά και τον Σταυρό

Πλημμύρες σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 27/06 στο Σταυρό και τα Νέα Βρασνά , εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε 200 κλήσεις , οι 28 από τις οποίες αφορούσαν διασώσεις, ανάμεσα τους μία έγκυος γυναίκα με ένα βρέφος δέκα μηνών.

Στην περιοχή επιχειρούν από το βράδυ της Τετάρτης τριάντα υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος με δεκαέξι οχήματα.

Με το πρώτο φως της ημέρας, οι πυροσβέστες ξεκίνησαν τις αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE