ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σοβαρό τροχαίο με 23χρονο μοτοσικλετιστή- Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς κράνος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σοβαρό τροχαίο με 23χρονο μοτοσικλετιστή- Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς κράνος

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 23χρονος Βρετανός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου 30/6.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22:30, 71χρονη οδηγός συγκρούστηκε στη Λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο στο Παραλίμνι με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος τουρίστας από τη Μεγάλη Βρετανία και κατευθυνόταν από τον Πρωταρά προς το Παραλίμνι.
 
Από τη σύγκρουση ο οδηγός εκσφενδονίστηκε σε απόσταση περίπου 10 μέτρων ενώ η μοτοσικλέτα σύρθηκε στο οδόστρωμα σε απόσταση περίπου 20 μέτρων.
 
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διεφάνη ότι η 71χρονη εξερχόμενη από παρακείμενο υποστατικό, προσπαθούσε να εισέλθει στη Λεωφόρο Πρωταρά.
 
Ο μοτοσικλετιστής και η 71χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου η γυναίκα αφού έλαβε των πρώτων βοηθειών στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.
 
Ο μοτοσικλετιστής φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διάσειση και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.
 
Στο αυτοκίνητο της 71χρονης επέβαινε και η αδελφή της η οποία δεν έπαθε οτιδήποτε από τη σύγκρουση. 
 
Στην 71χρονη διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη ενώ στο μοτοσικλετιστή ο έλεγχος κατέδειξε θετική ένδειξη με 76 μλγμ αντί 9 που είναι το όριο.
 
Ο νεαρός τουρίστας δεν έφερε προστατευτικό κράνος ασφαλείας.
 
Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE