ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γι΄ αυτό καθυστερούν οι κινήσεις ενίσχυσης

Γι΄ αυτό καθυστερούν οι κινήσεις ενίσχυσης

Υπάρχουν αρκετά μεταγραφικά «μέτωπα» ανοιχτά στην Ομόνοια, ειδικά για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής.

Ο λόγος που καθυστερούν να ολοκληρωθούν κάποιες μεταγραφές, είναι επειδή ο Γκόμεθ μαζί με τον Ολίβα, περνάνε από «κόσκινο» όλους τους υποψηφίους, αφού θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές που θα κάνουν.

Μετά το περσινό κάζο, όπου το «τριφύλλι» είχε ουσιαστικά τη χειρότερη άμυνα στην ιστορία του, οι δύο άντρες θέλουν πάση θυσία να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να θωρακίσουν τα μετόπισθεν με παίκτες από το «πάνω ράφι» με το λιγότερο δυνατό ρίσκο.

Όχι απαραίτητα ακριβούς, αλλά παίκτες ικανούς με προσωπικότητα και ηγετικές ικανότητες.

Θυμίζουμε ότι έχουν κυκλοφορήσει για το κέντρο της άμυνας τα ονόματα των Μπαμπίν και Γκονζάλεθ, διέρρευσε επίσης το όνομα του Μάρκο Μότα για το δεξί άκρο και του Ανχέλ Μαρτίνεθ για το αριστερό, ενώ υπάρχουν στη λίστα τουλάχιστον ακόμα 2-3 δυνατές (και παράλληλα δύσκολες) περιπτώσεις που «επεξεργάζεται» ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής, Άνχελ Γκόμεθ.

Μέχρι στιγμής, όλα είναι ρευστά για τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής, αφού αναζητούνται παίκτες που θα έρθουν στην Ομόνοια για να κάνουν τη διαφορά και να την ανεβάσουν επίπεδο σε σχέση με την περσινή… «μαρτυρική» σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top