ΞΕΣΠΑΣΜΑ Άνχελ Γκόμεθ στα social – Τι έγινε! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Άνχελ Γκόμεθ στα social – Τι έγινε! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος ο αποκλεισμός της Ισπανίας στα Social media…

Ένας εξ αυτών που τοποθετήθηκε για το γεγονός αυτό ήταν και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ, ο οποίος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ξέσπασε για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο 41χρονος Ισπανός με επικριτικό ύφος έριξε «βολές» σε αυτούς που αποφάσισαν να διώξουν τον Λοπετέγκι, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Καλά της άξιζε! Ταπεινότητα! Αφήσατε εκείνον που αποφάσισε να ρίξει το Lopetegui . Έξω τώρα! Ταπεινότητα, Λιτότητα, Εργασία Πίστη».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE