ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη Κύπριος για ανθρωποκτονία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη Κύπριος για ανθρωποκτονία

Χειροπέδες σε 34χρονο πέρασε αργά το απόγευμα της Τρίτης 3/7 η Αστυνομία για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πρόσωπο παρουσιάστηκε για διαβατηριακό έλεγχο στο αεροδρόμιο Λάρνακας με σκοπό να ταξιδέψει για Παρίσι, ωστόσο διαπιστώθηκε πως καταζητείτο από τις Ελβετικές Αρχές.

Πρόκειται για το A.Σ, το όνομα του οποίου ήταν τοποθετημένο στο stop-list καθότι εναντίον του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης (Ερυθρά αγγελία) για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και τραυματισμού που προκαλεί τον θάνατο, τα οποία διεπράχθησαν στις 15/2/2009 στην πόλη Μπιένε της Ελβετίας.

Εναντίον του εξσφαλίστηκε προσωρινό ένταλμα σύλληψης και κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Europol.

 

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE