ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπιστεύεται ο «παίχτης» τον Κερκέζ! Θα επιστρέψει;

Εμπιστεύεται ο «παίχτης» τον Κερκέζ! Θα επιστρέψει;

Ο Ντούσαν Κερκέζ είχε έλθει στην ΑΕΛ το Καλοκαίρι του 2007, την εποχή που είχαν δοθεί (για μερικές εβδομάδες) τα γκέμια διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Πίτερ Θίο Βασιλείου. 

Για όσους ξέχασαν τον Αγγλοκύπριο ευτραφή (εκείνη την εποχή) κύριο, ήταν ο άνθρωπος που… προσέλαβε τους περισσότερους παίχτες σε καλοκαιρινή περίοδο στην ΑΕΛ. Πρέπει να ήταν περίπου καμιά 50αριά! 

Κι όμως δεν «χρησιμοποίησε» ποτέ το προσωπικό του check book, για κάλυψη οικονομικών αναγκών της ομάδας. Το πως και γιατί έφυγε νωρίς, δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε. 

Παρόλα αυτά ο Πίτερ, κατάφερε με ένα… δικό του, ξεχωριστό, τρόπο μάρκετινγκ, να πείσει τους περισσότερους ΑΕΛίστες (από κάθε άλλη φορά), να μπουν στη διαδικασία να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας. Λιγότερες κάρτες διαρκείας είχαν πουληθεί, το Καλοκαίρι του 2012, αμέσως μετά τις μεγάλες στιγμές του πιο τρελού Μάη στη σύγχρονη γαλαζοκίτρινη ιστορία. 

Θυμήθηκα τον Αγγλοκύπριο, με αφορμή τον… χθεσινό «έξυπνο» τρόπο που επέλεξε ο Βόσνιος κόουτς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), να στείλει μήνυμα στον λαό της ομάδας, ότι πρέπει να ζωντανέψει ξανά την Ανατολική του Τσιρείου…

Ο Ντούσαν Κερκέζ δεν ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα του ’12, αλλά ως ποδοσφαιριστής, έζησε τις εποχές που ήταν φωτιά και λάβα η κίτρινη κερκίδα! Ήταν και μέλος της ομάδας, όταν έγινε η τεράστια μετακίνηση ΑΕΛιστών στη Λευκωσία τον Μάη του ’09 στον «περίεργο» χαμένο τελικό με την Πέγεια. 

Στις τάξεις του κόσμου (τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα όπως παλιά), φαίνεται να έχουν εμπιστοσύνη στον Βόσνιο τεχνικό. Αντικρίζουν με θετικό φακό το νούσιμο σχεδιασμό που κάνει για τη νέα χρονιά. 

Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει είναι, πόσους πολλούς ΑΕΛίστες θα πείσουν, όχι μόνο ο Ντούσαν Κερκέζ, αλλά και οι διοικούντες την ομάδα, για να περνούν κάποια Σάββατα ή Κυριακές στην Ανατολική… 

Αν γυρίζαμε το ρολόι του χρόνου πίσω, για πέντε ή δέκα χρόνια, θα μιλούσαμε σήμερα για ΔΕΔΟΜΕΝΗ επιστροφή του κίτρινου λαού. Στη σημερινή περίεργη εποχή στο χώρο του κυπριακού φουτμπόλ, θα περιμένουμε να καταγράψουμε τις εικόνες, όταν θα ξεκινήσει να «τρέχει» το πρωτάθλημα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top