Πόσα χρωστούν οι αρχηγοί των κομμάτων στις Συνεργατικές – Τα δάνεια τους - ΕΓΓΡΑΦΑ

Πόσα χρωστούν οι αρχηγοί των κομμάτων στις Συνεργατικές – Τα δάνεια τους - ΕΓΓΡΑΦΑ

Τα δάνεια των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά και των μελών της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στον Συνεργατισμό. 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Με αφορμή τις συζητήσεις σχετικά με τον Συνεργατισμό και τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, ανατρέξαμε στο «πόθεν έσχες» των αρχηγών των κομμάτων, αλλά και των μελών της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και σας παρουσιάζουμε τα χρέη τους στα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα.

Κάνοντας αρχή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και όπως ο ίδιος δήλωσε στο «πόθεν έσχες» του τον Σεπτέμβριο του 2017, και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής, δεν εκκρεμεί και δεν υπάρχει κανένα δάνειο από τον Συνεργατισμό στη δήλωση του.

Το ίδιο ισχύει και για τους κομματικούς αρχηγούς: Νικόλα Παπαδόπουλο του ΔΗΚΟ, Γιώργο Περδίκη του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, Μαρίνο Σιζόπουλο της ΕΔΕΚ, Ελένης Θεοχάρους της Αλληλεγγύης, αλλά και για τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών, Μάριο Μαυρίδη του ΔΗΣΥ, Άγγελο Βότση του ΔΗΚΟ, της ανεξάρτητου βουλευτού, Άννας Θεολόγου, αλλά και του Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE