ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη βόμβας αναστάτωσε την περιοχή Αγίου Ιωάννη- 'Στόχος' γραφεία εταιρείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη βόμβας αναστάτωσε την περιοχή Αγίου Ιωάννη- 'Στόχος' γραφεία εταιρείας

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/7) στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4:00 εξερράγη βόμβα, στην είσοδο Τουριστικού Γραφείου που βρίσκεται στην περιοχή.

Οι δράστες πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος και εγκατέλειψαν την σκηνή.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο των γραφείων. που βρίσκονται σε ισόγειο υποστατικού. 

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και διεξάγονται έρευνες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορά στο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα στην πλατφόρμα «Χ» και καταγράφει συνομιλίες μεταξύ του πρώην Υπουργού Ενέργειας, Γιώργου Λακκοτρύπη, του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Χαραλάμπους, καθώς και του Διευθυντή του Ομίλου Cyfield, Γιώργου Χρυσοχού, με πρόσωπα που φέρονται ως επενδυτές από την Ολλανδία, δήλωσε την Παρασκευή στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Βύρων Βύρωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE