ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε τον πρώην της ότι της έκλεψε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα καλλυντικά της

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε τον πρώην της ότι της έκλεψε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα καλλυντικά της

Την κλοπή των ρούχων της αλλά και των προσωπικών της αντικειμένων κατήγγειλε 23χρονη από την Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (06/07) σε Αστυνομικό Σταθμό της Επαρχίας Πάφου. Όπως ανάφερε στην καταγγελία της, η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ημερομηνία 5-6 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, κλάπηκαν διάφορα ρούχα και παπούτσια αξίας 740 ευρώ, διάφορα καλλυντικά καθώς και χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, τις προηγούμενες ημέρες ανέφερε πως ενώ βρισκόταν στην οικία της, μετέβηκε εκεί ο πρώην φίλος της με τον οποίο διατηρούσε δεσμό και αφού φοβήθηκε να του ανοίξει, αυτός παραβίασε το παράθυρο της κουζίνας.

Όπως ισχυρίζεται η 23χρονη, ο πρώην σύντροφος της, της έκλεψε το κινητό και το τάμπλετ αλλά αργότερα τα επέστρεψε.

Η ίδια σε γραπτή της κατάθεση εξέφρασε υποψίες για το πρώην σύντροφο της με τον τελευταίο να καταζητείται από τις Αρχές αφού δεν έχει εντοπιστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE