Χαμός με τις καυτές Ρωσίδες! ΕΒΓΑΛΑΝ τα σουτιέν και φόρεσαν κασκόλ για χάρη της Ρωσίας – PIC

Χαμός με τις καυτές Ρωσίδες! ΕΒΓΑΛΑΝ τα σουτιέν και φόρεσαν κασκόλ για χάρη της Ρωσίας – PIC

Τρεις πανέμορφες Ρωσίδες, μεταξύ τους και η Ιρίνα Σάικ βρήκαν τον καλύτερο τρόπο για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών της πατρίδας τους προς την πρόκριση στους 4 του Παγκοσμίου Κυπέλλου (PHOTO).

Ναταλία Βοντιάντοβα, Ιρίνα Σάικ, Νατάσα Πόλι σας ευχαριστούμε…

Οι τρεις καλλονές εκ Ρωσίας βρήκαν τον ιδανικότερο τρόπο για να «εκτοξεύσουν» τους συμπατριώτες τους, κι όχι μόνο, πριν τη «μάχη» με την Κροατία για μια θέση τους 4 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι κυρίες πέταξαν τα σουτιέν και τα αντικατέστησαν με κασκόλ της εθνικής τους ομάδας, γράφοντας το σύνθημα: «Εμπρός Ρωσία…»

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE