ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την «ξανατσάκωσε» η Αστυνομία – Έκανε το σπίτι της «περίπτερο»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την «ξανατσάκωσε» η Αστυνομία – Έκανε το σπίτι της «περίπτερο»

Εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα αφορολόγητων καπνικών προϊόντων.

Συνολικά 43 συσκευασίες των 200 τεμαχίων τσιγάρα, 40 πουράκια και 5,850 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο, τα οποία δεν έφεραν τη σήμανση του Υπουργείου Υγείας για το βλαβερό του καπνίσματος στην Ελληνική και Τουρκική γλώσσα, ένδειξη ότι αυτά είναι αφορολόγητα, εντοπίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου 07/07 στη διάρκεια έρευνας που έκαναν μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λευκωσίας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, στη βάση δικαστικών ενταλμάτων, σε ένα υποστατικό και μια οικία στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκαν επίσης €29,250 σε μετρητά.

Όπως αναφέρεται, η ιδιοκτήτρια του υποστατικού, ρουμανικής καταγωγής μόνιμη κάτοικος Κύπρου, η οποία έχει απασχολήσει επανειλημμένα το Τμήμα Τελωνείων με παρόμοιας φύσης αδικήματα, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ η ποσότητα των καπνικών προϊόντων που εντοπίστηκε, η δασμοφορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα €2.500, κατασχέθηκε.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης.

Με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €15,000 η συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ τα καπνικά προϊόντα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top