Ειρωνείες στη Βουλή σε σχέση με την πεθερά και σύζυγο του Αβέρωφ Νεοφύτου - VIDEO

Ειρωνείες στη Βουλή σε σχέση με την πεθερά και σύζυγο του Αβέρωφ Νεοφύτου - VIDEO

Στο βήμα της Βουλής βρέθηκε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης, ο οποίος δεν προσπέρασε το ζήτημα που δημιουργήθηκε και τις συζητήσεις σχετικά με τις μετοχές της πεθεράς και συζύγου του Προέδρου του Συναγερμού στην Logicom.

Στην ομιλία του ο Μάριος Μαυρίδης του ΔΗΣΥ, έκανε αρχή με το θέμα των μετοχών της συζύγου και πεθεράς του Αβέρωφ Νεοφύτου στη Logicom, αναφέροντας πως αυτές αγοράστηκαν προ δεκαετίας, αστειευόμενος για το όλο θέμα, αφήνοντας έτσι έμμεσα αιχμές για όσους ασχολήθηκαν με το ζήτημα. 

 

Δείτε σε βίντεο τα όσα είπε στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE