Ειρωνείες στη Βουλή σε σχέση με την πεθερά και σύζυγο του Αβέρωφ Νεοφύτου - VIDEO

Ειρωνείες στη Βουλή σε σχέση με την πεθερά και σύζυγο του Αβέρωφ Νεοφύτου - VIDEO

Στο βήμα της Βουλής βρέθηκε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης, ο οποίος δεν προσπέρασε το ζήτημα που δημιουργήθηκε και τις συζητήσεις σχετικά με τις μετοχές της πεθεράς και συζύγου του Προέδρου του Συναγερμού στην Logicom.

Στην ομιλία του ο Μάριος Μαυρίδης του ΔΗΣΥ, έκανε αρχή με το θέμα των μετοχών της συζύγου και πεθεράς του Αβέρωφ Νεοφύτου στη Logicom, αναφέροντας πως αυτές αγοράστηκαν προ δεκαετίας, αστειευόμενος για το όλο θέμα, αφήνοντας έτσι έμμεσα αιχμές για όσους ασχολήθηκαν με το ζήτημα. 

 

Δείτε σε βίντεο τα όσα είπε στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE