Ξύλο και αίματα έξω από δισκοθήκη στην Αγία Νάπα

Ξύλο και αίματα έξω από δισκοθήκη στην Αγία Νάπα

22χρονος τουρίστας από τη Βρετανία, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Ιουλίου, δέχθηκε επίθεση έξω από δισκοθήκη στην Αγία Νάπα, από άγνωστα πρόσωπα, ύστερα από λογομαχία που είχαν.

Από την επίθεση ο νεαρός τουρίστας υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και με ιδιωτικό ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε κλινική στο Παραλίμνι όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες προς εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά και τις δύο υποθέσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE