ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε Δημοτικό Σχολείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε Δημοτικό Σχολείο

Κακόβουλα τέθηκε φωτιά στον χώρο όπου στεγάζεται η καντίνα του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, η ώρα 19.17 το βράδυ της Δευτέρας (9/7) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε σωρό από σκύβαλα έξω από την πόρτα της καντίνας του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Ιωάννη Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.47.

Από την πυρκαγιά έσπασε ο υαλοπίνακας της πόρτας και επηρεάστηκε η εξωτερική βαφή της καντίνας.

Η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη.

Η Αστυνομία Λεμεσού ανέλαβε την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE