Αντιδρούν στα Κατεχόμενα για την αύξηση σε καύσιμα και ρεύμα

Αντιδρούν στα Κατεχόμενα για την αύξηση σε καύσιμα και ρεύμα

Αντιδράσεις προκάλεσε στα κατεχόμενα η αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της αύξησης των τιμών πετρελαίου στην παγκόσμια αγορά και της πτώσης της τουρκικής λίρας.

Σύμφωνα με τη Χαλκίν Σεσί, στους λογαριασμούς που επηρεάζονται στο κατώτατο επίπεδο θα επέλθει αύξηση κατά 24%, ενώ κάποιοι άλλοι θα αυξηθούν πέραν του 30%. Παράλληλα, επήλθε περαιτέρω αύξηση και στα καύσιμα.

Η «κυβέρνηση» από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 09/07 επέβαλε αύξηση 2 σεντ της τουρκικής λίρας στη βενζίνη, 8 σεντ στην κεροζίνη, ενώ η τιμή του πετρελαίου κίνησης παρέμεινε σταθερή.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος παραμένει στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος παραμένει στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της κυπριακής οικονομίας, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να υπογραμμίζει ότι η χώρα μας παραμένει ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.