ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σίτι «απάντησε» στην… Ροναλντομανία με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της!

Η Σίτι «απάντησε» στην… Ροναλντομανία με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της!

Μ’ ένα χρόνο καθυστέρηση η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε να φέρει στην πόλη τον Ριγιάντ Μαχρέζ… φουσκώνοντας τα ταμεία της πρώην πρωταθλήτριας, Λέστερ. Η μεταγραφή αυτή ήταν μία… ακτίδα στον «ανεμοστρόβιλο» Κριστιάνο Ρονάλντο που… σάρωσε όλα τα Μέσα του πλανήτη.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους είναι ασύγκριτη, ωστόσο ιστορικά και η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε κάτι σπουδαίο την ίδια ημέρα.

Το κλαμπ του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθυστερώντας έναν ολόκληρο χρόνο, μπόρεσε επιτέλους να κάνει «Πολίτη» τον Ριγιάντ Μαχρέζ. Η μεταγραφή, μάλιστα, αυτή θα γραφτεί στην ιστορία για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Πρόκειται για την ακριβότερη του συλλόγου μια και κόστισε 68.000.000 ευρώ! Η αμέσως προηγούμενη είναι αυτή του Εμερίκ Λαπόρτ για τον οποίο η Σίτι είχε πληρώσει 65.000.000 ευρώ στην Μπιλμπάο.

Υπενθυμίζουμε πως για να… περάσουν βέρες Μάντσεστερ Σίτι και Μαχρέζ χρειάστηκε πέρυσι ο Αλγερινός να τα… σπάσει άγρια με την Λέστερ, αφού την κοπάνησε από την προπόνηση, έγινε ράκος ψυχολογικά και αρνιόταν να βγει από το σπίτι του.

Εν τέλει η ιστορία είχε καλό τέλος και το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα πιάσουν τόπο τα… ατελείωτα χρήματα των Αράβων.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top