ΑΓ. ΝΑΠΑ: Χαμός με τους Άγγλους για Μουντιάλ – Σπασμένα μπουκάλια, τραυματισμοί και … κλάμα!

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Χαμός με τους Άγγλους για Μουντιάλ – Σπασμένα μπουκάλια, τραυματισμοί και … κλάμα!

Κοσμοσυρροή υπήρχε το βράδυ της Τετάρτης (11/7) στις μπυραρίες της Αγίας Νάπας, λόγω του μεγάλου ημιτελικού του Παγκόσμιου Κυπέλλου, όπου συμμετείχε η Αγγλία και αρκετοί υποστηρικτές της έσπευσαν να δουν τον αγώνα.

Το βράδυ της Τετάρτης (11/7) έγινε το αδιαχώρητο, αφού πολλοί Άγγλοι ήθελαν να παρακολουθήσουν το σημαντικό γι’ αυτούς και την χώρα τους παιχνίδι, κάτι που ανάγκασε τους ιδιοκτήτες των μπυραριών να βάλουν αυτοσχέδια τραπεζάκια και μπαρ, στα πεζοδρόμια.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως οι οπαδοί της Αγγλίας θα ήθελαν, αφού ηττήθηκαν από την Κροατία με 2-1 και ο μεγάλος ενθουσιασμούς, μετατράπηκε σε στεναχώρια και σε κάποιες περιπτώσεις. σε κλάμα.

Πάντως, παρά την κοσμοσυρροή, δεν προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, πέραν από μερικά σπασμένα μπουκάλια, ενώ ευτυχώς παρά τους κάποιους μικροτραυματισμούς, δεν συνέβη κάτι σοβαρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.