ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… «δήμιος» του ΑΠΟΕΛ μιλάει για τον τραυματισμό του, τη ρεβάνς και… το όνειρο που έζησε!

Ο… «δήμιος» του ΑΠΟΕΛ μιλάει για τον τραυματισμό του, τη ρεβάνς και… το όνειρο που έζησε!

Ο Ριγίνο Σισίλια της Σούντουβα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ με 3-1, αφού πέτυχε χατ-τρικ στον χθεσινό (11/07) πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, για τον Α΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μιλώντας σε Λιθουανικά ΜΜΕ, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ήταν εκπληκτικό όταν έκανα χάτ-τρικ απέναντι στον Άγιαξ, όμως τώρα το έκανα στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι το υψηλότερο επίπεδο. Είναι φοβερό το συναίσθημα. Το ντεμπούτο μου σε αυτή την διοργάνωση, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Σίγουρα ήταν έκπληξη ο τρόπος που πετύχαμε τα γκολ και δεν περίμενα ότι θα βάζαμε τρία γκολ. Περίμενα όμως να σκοράρουμε τουλάχιστον μία φορά.

Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Θα μπορούσαμε όμως να αποφύγουμε το γκολ στο φινάλε, αλλά πάλι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ειλικρινά δεν περιμέναμε τέτοια νίκη.

Ο αντίπαλος έπαιξε πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, την Τότεναμ και τη Ντόρτμουντ και καταλαβαίνουμε ότι ήταν έκπληξη η νίκη μας, αλλά δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση μας.

Θα πρέπει εκτός έδρας να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ ή να μη δεχθούμε περισσότερα από ένα για να προκριθούμε, αλλά θα είναι δύσκολο.

Το γκολ στο φινάλε είναι κίνητρο για την άλλη ομάδα και απογοητευτικό για εμάς. Τώρα η δουλειά μας στην Κύπρο θα είναι πολύ πιο δύσκολη, αλλά και πάλι έχουμε το πλεονέκτημα.

Υπέστησα ένα μικρό τραύμα, αισθάνομαι πόνο, αλλά θα είμαι έτοιμος για τον επαναληπτικό και θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top