ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ συμβόλαιο του Ρίτσαρντς και γιατί έχει να παίξει δύο χρόνια!

Το ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ συμβόλαιο του Ρίτσαρντς και γιατί έχει να παίξει δύο χρόνια!

Η ιστοσελίδα του ThemaSports, αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον 30χρονο Άγγλο αμυντικό της Άστον Βίλα, Μίκα Ρίτσαρντς και ψάξαμε επίσης λίγες περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι πήγε στην Άστον Βίλα το 2015 όμως από τον Αύγουστο του 2016 και μετά έπαιξε σε μόλις 3 αγώνες (τελευταία επίσημη συμμετοχή τον Οκτώβριο του 2016)!

Δείτε επίσης: ΘΗΡΙΟ απο Αγγλία για Ομόνοια! Επαφές με Ρίτσαρντς

Ψάχνοντας στον Αγγλικό τύπο, μάθαμε πως το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ρίτσαρντς το 2015 προνοεί μισθό £35,000 την εβδομάδα. 

Γιατί δεν παίζει εδώ και δύο χρόνια

Σημερινό δημοσίευμα στον Αγγλικό τύπο και την birminghammail.co.uk, φιλοξενεί δηλώσεις πρώην και νυν προπονητών του Ρίτσαρντς.

Πιο χαρακτηριστικά τα λόγια του νυν προπονητή της Άστον Βίλα, Στιβ Μπρούς, ο οποίος τόνισε πως δεν τον χρησιμοποιεί λόγω των προβλημάτων του με την φυσική του κατάσταση (μετά τον τραυματισμό που είχε τον Οκτώβριο του 2010). «Θα μου άρεσε να τον είχα στο γήπεδο. Ο Μικα Ρίτσαρντς είναι κάποιος που κολλάς μαζί του αν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει την σωστή νοοτροπία. Δυστυχώς τα επίπεδα φυσικής κατάστασης του είναι το μεγάλο του πρόβλημα τα τελευταία δύο χρόνια».

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top