«Καμπάνες» αρχηγού Εθνικής Φρουράς σε Ρέμο Θεοδωρίδου και Παπαρίζου - 'Βαριέμαι'

«Καμπάνες» αρχηγού Εθνικής Φρουράς σε Ρέμο Θεοδωρίδου και Παπαρίζου - 'Βαριέμαι'

Ο Ηλίας Λεοντάρης αρχηγός της Εθνικής Φρουράς βρέθηκε στην συναυλία που έγινε στο ΓΣΖ από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες και με tweet του σχολίασε τα της συναυλίας.

Συγκεκριμένα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε μια άποψη για την συναυλία που δεν ήταν ιδιαίτερα τιμητική για τους καλλιτέχνες.

Όπως έγραψε «Η πιο επιεικής περιγραφή της εικόνας (της συναυλίας)... Αχ πόσο βαριέμαι!!!!!!».

Συνεχίζοντας έγινε ακόμη πιο επικριτικός ως προς τους καλλιτέχνες αφού συμπλήρωσε ότι η συναυλία ήταν «η απόλυτη περιγραφή της αρπαχτής».

Στο tweet του ο μόνος που γλίτωσε ήταν ο Αντώνης Ρέμος αφού δήλωσε ότι ο τραγουδιστής σε σχέση με τους υπόλοιπους «προσπάθησε».

Το Tweet του Αντιστράτηγου της ΕΦ προκάλεσε και αστείες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο Επιτελάρχης του Σταύρου Μαλά κατά την εκλογική διαδικασία των Προεδρικών Εκλογών Λεόντιος Φιλοθέου σχολίασε ότι «Αρχηγέ μου έπρεπε να τους ρίξεις μια "δεκάρα", να σου πω εγώ αν θα συνέχιζαν στην κατάσταση "βαριέμαι"».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE